FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tall de carn de bou o de vedella per a fer a la graella, a la planxa o bé fregit. bistec rus Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. bistec tàrtar Carn picada de bou o de [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Sal de l'àcid glutàmic. glutamat monosòdic Additiu alimentari que intensifica el gust, de fórmula HOOCCH2CH2CH(NH2)COONa, emprat en derivats de la carn, sopes preparades i altres aliments en conserva. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cobrir amb una capa de morter, calç, ciment o guix (el parament d'una paret, d'un mur). Cobrir amb una capa d'ou batut i farina, pa ratllat o farina de galeta (el peix, la carn, etc.) abans de fregir-los. Cobrir, tapar, embolicar. [...]